Job i CityHorsens

CITY MANAGER / CITYCHEF 

Kan du få et spirende handelsliv til at vokse? Trives du i en central og synlig rolle, hvor du skal skabe resultater i tæt samarbejde med detailhandlen, kommunen og resten af erhvervslivet? Så kan denne stilling være den rette for dig, da du skal forløse udviklingspotentialet i en attraktiv by, som fortsat vækster…

Du samler og styrker handelslivet i Horsens

BusinessHorsens er en forening, hvis fremmeste opgave består af at profilere og udvikle Horsens som erhvervs- og handelsby. Organisationen er bindeleddet mellem byens og nærområdets erhvervsinteressenter, og du bliver ansvarlig for at få handelsbyens detailliv til, for alvor, at blomstre.

I stillingen får du herunder følgende ansvarsområder:

  • Daglig ledelse af citykontoret inkl. økonomiansvaret
  • Sikre et kontinuerligt og højt aktivitetsniveau i City, der fastholder og tiltrækker medlemmer
  • Være synlig og tilgængelig overfor medlemmerne
  • Sikre målopfyldelse på udvalgte områder jf. samarbejdsaftale med Horsens Kommune
  • Etablere en objektiv og analytisk tilgang til medlemmer

Din indflydelse på alle organisatoriske niveauer bliver stor, og det forventes, at du kan bistå din nærmeste chef – erhvervsdirektøren – med faglig sparring om de forretningsudfordringer, som I oplever.

Detaillivets troværdige og synlige stemme

Det er ambitionen, at du skal samle og styrke det horsianske handelsliv – både i bredden og i dybden. Succeskriteriet indfrier du, da du er en ildsjæl med oprigtig passion for handelslivet i Horsens Kommune. Foruden din interesse er du i besiddelse af kompetencerne, der skal til for at arbejde i spændingsfeltet mellem det kommunale embedsværk og detailforeningens medlemmer.

Spotlightet skræmmer dig ikke, da du har erfaring fra detailhandlen og kender alt til tendenserne og de udfordringer, som detailbranchen står overfor, herunder digitaliseringen. Med kommunikationsevner i absolut særklasse og en unik evne til at etablere stærke relationer lykkes du med at understøtte den nye strategi for foreningen, der har fokus på at rekruttere flere medlemmer og øge den interne vidensdeling.

Du bliver bindeleddet mellem detailhandelsforeningen, kommunen og erhvervslivet, hvorfor det forventes, at du tidligere har skabt stærke resultater via tæt samarbejde med de nævnte interessegrupper. Det er essentielt, da du skal sørge for, at Horsens forbliver en attraktiv handelsby, der får borgerne og nærområdet til at handle lokalt, hvilket du formår, da du får treenigheden til at samarbejde.

Kompetent, sammentømret erhvervsforening

BusinessHorsens er en forening, der varetager detail- og erhvervslivets interesser i Horsens og omegn. Foreningen blev for 3 år siden etableret, da CityHorsens og BusinessHorsens fusionerede. Organisationen består i dag af byens industri- og produktionsvirksomheder, iværksættere, SMV’er samt detailhandlere.Du bliver en del af en virksomhedskultur, der består af 11 kompetente medarbejdere, som alle har stor indflydelse på sin egen arbejdsdag. Med frihed under ansvar får du stor mulighed for at trække på faglig sparring, der vil udvikle dig og din profil yderligere. Læs mere om BusinessHorsens på webLinkedInFacebook og Youtube

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte HumanTrust A/S via linket her: https://humantrust.dk/c/jobs/city-manager

Top
Thrane.nu