Fejlmeddelelse

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable i include() (linje 252 af /usr/www/users/businekbf/cityhorsens/themes/cityhorsens/templates/node--event.tpl.php).

Uncover Grønnegade

Sensommeren er dejlig – og i år bliver den ekstra god. Her har du nemlig mulighed for at udvide din musikalske horisont i hjertet af Horsens. I september måned vil City Horsens og Horsens Ny Teater være værter ved en række gratis sensommerkoncerter på det lille torv for enden af Grønnegade.

Du kan se hele programmet på Facebook her

Tre torsdage, fredage og lørdage i september, vil en lang række musikere sørge for gode og unikke musikoplevelser på den lille plads. I alt 16 koncerter – og de er alle sammen gratis. Der vil være både lokale kunstnere, som du måske har oplevet live i byen og dygtige musikere fra resten af Danmark.

Fra den lokale hylde kan du glæde dig til at møde Kristine Hoelgaard. Kristine har skrevet sange siden sin tidlige ungdom, og det har været et vigtigt redskab til at forstå livets små og store begivenheder. I teksterne beskriver hun en forundring over hverdagen og en taknemmelighed for livet og nærværet i en verden fuld af savn efter ro. Kristine debuterede i september 2019 med pladen ”In the elephant house”. Glæd jer til en stemningsfuld koncert der befinder sig i et krydsfelt af genrer. Elektroniske flader blandes med håndspillede, akustiske instrumenter der sammen med Kristines charmerende, varme og ærlige vokal, skaber et trygt musikalsk rum fuld af efterårsfarver. Måske du har hørt hende før i Horsens’ gader? Det er nemlig ikke første gang, City Horsens har haft besøg af Kristine og hendes fine musikalske univers.

I nærområdet finder vi også Tine Mynster, musiker, sangskriver, kunstmaler og bosiddende på Alrø Gamle Skole. Tine har igennem mange år skrevet musik til børn og deres voksne om Balder, Familien Nissen og Auto Otto. I 2015 begyndte en ny musikalsk rejse med udgivelsen af Hjerteland – med samme nærhed og autencitet spiller Tine nu koncerter hvor hjerterne gerne vil berøres. Sangene er om de store emner i livet, og Tines direkte og tydelige tekster rammer de fleste. Der er stof til eftertanke, og melodierne smyger sig om ordene og giver et indblik i et levet liv.

Helene Bak bor i Skanderborg, og hun har sunget siden hun var barn. Hun blev i 2013 uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole med rytmisk klaver som hovedfag. I Helenes sange mærker man både den bidende vind og det blikstille hav. Helene har hul igennem til de helt store følelser, og hun formidler med en sjælden nærhed, der giver lytteren adgang til hjertets bagdør. Helene Bak udkom i 2020 med et fantastisk album ”Under one Roof”. Også Helene har været på besøg ved City Horsens’ arrangementer og har givet de besøgende i midtbyen en særlig smuk oplevelse med hjem.

Det er blot tre af de artister, der giver dig en stemningsfuld og musikalsk afslutning på sommeren og start på efteråret. Alle artisterne bliver løbende offentliggjort her på siden.

Alle koncerterne er gratis, og du skal ikke bestille billet på forhånd. Du møder bare op, læner dig tilbage og nyder musikken. Skulle du blive sulten, har Grønnegades restauranter og caféer disse dage særlige tilbud på take away pakker, som du kan nyde under koncerten. Henvend dig blot hos dit foretrukne spisested i gaden, og køb lidt lækkert – pakket særligt til at nyde under åben himmel og til musikalske toner.

𝗞ø𝗯 𝗱𝗶𝗻 𝘁𝗮𝗸𝗲-𝗮𝘄𝗮𝘆 𝗵𝗲𝗿:

Spisekammeret: 𝗕𝗲𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗽å 𝟮𝟰𝟲𝟲𝟲𝟱𝟲𝟭

Vælg mellem:

 • Anretning med kyllingesalat , lækre oste m pesto , snacks med hjemmelavet dyp. – god pølse fra Møllerup Gods, lidt sødt samt hjemmebagt brød. Det hele flot pyntet og anrettet så det er nemt at spise – 125 kr. pr. person – 225 for 2 personer.
 • Sandwich med kylling eller frikadelle – 65 kr
 • Eller salat med Færøsk bagt laks og hjemmebagt brød – 70 kr.
 • 1/2 fl rose eller hvidvin til 99kr
 •  Gode øl til 45’ kr + pant

 

Café Noisette: 𝗕𝗲𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗽å 𝟳𝟱𝟲𝟮𝟭𝟳𝟳𝟳

 • Tapas box - 95 kr:
  Indeholder:
  Kyllingedspyd
  Comte ost
  Grillet brød med tomatdauce, serrano skinke og hjemmelavet pesto.
  Fransk fennikelpølse
  Hjemmelavet aioli, løgkompot, oliven og landbrød med lækre krydderier.

 

B-sushi: 𝗕𝗲𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗽å 𝟳𝟱𝟲𝟭𝟯𝟳𝟬𝟬

Vælg mellem:

 • 2 x 3 varme dybstegte rejer ( fri for kemikalier mm ) -hertil hjemmelavet spicy dip - 399,- (Normalpris 570,-)
 • Menu med ialt 30 stykker sushi
  - rulle hosomaki
  - en rulle uramaki
  - en rulle futomaki samt
  - en rulle rispapir
  alle ruller efter eget valg.

 

Restaurant Mammas: 𝗕𝗲𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗽å 𝟳𝟱 𝟲𝟭 𝟲𝟬 𝟮𝟮 (bestilling dog ikke nødvendig)

Vælg imellem:

 • Pizzamenu: Italiensk pizza med op til 3 valgfri toppings samt ½ liter valgfri sodavand, fadøl eller 1 glas husets vin 125.-
 • Pastamenu: Spaghetti Della Casa (Husets specialitet) Stegt bacon i bolognesesauce tilsmagt med fløde og parmesan samt ½ liter valgfri sodavand, fadøl eller 1 glas husets vin 145.-

 

Vi glæder os til at gå ind i efteråret sammen med dig!