Lærke fra MGP

Hør sangfuglen fra Silkeborg - nr. 2 i MGP 2014 - kl. 13.45 i Søndergade
05. august
 · 13.45

14-årige Lærke Marquard, blev for første gang kendt, da hun med sangen ”Så Ta Den Dog!” fik en flot 2. plads i MGP 2014.
Siden da er det bare gået stærkt for den unge sangerinde, der i dag er mere kendt for succes-singlerne "Vi skal ikke være kærester", "Bad Boy" og "Nu’ det nok", og ikke mindst de mange sjove musikvideoer på Lærkes Youtube kanal, der er set mere end 14 millioner gange.

Lærkes debutalbum – Lærke - udkom i maj 2015, i samarbejde med SONY Music. Nu er der igen ny musik fra Lærke. Den 5. august udgiver hun singlen "Heldig", der er den 1. single i et nyt spændende samarbejde med producer Jesper Sidelmann og musiker Oliver Engquist.

Herefter har Lærke endnu mere musik på vej. ”Det bliver et godt efterår”, røber en glad Lærke. ”Nu kommer Heldig ud med en sjov musikvideo til og allerede til efterårsferien kommer det næste nummer. Jeg er så heldig, at jeg nu har en del nye fede numre klar, som jeg glæder mig til at udgive, og endnu mere til at komme ud og optræde med”.  

Ved siden af musikken deltager Lærke lige nu i optagelserne til et nyt program på DR Ultra, der bliver sendt her til efteråret. ”Det er desværre stadig hemmeligt, hvad det går ud på”, siger Lærke. ”Men det er vildt sjovt at være med, og jeg er sikker på det bliver mega godt”. ”Jeg glæder mig meget til at se resultatet”.

lærke har haft et travlt 2016 med mere end 50 koncerter i kalenderen, lige fra byfester og indkøbscentre til Tivoli og Langelandsfestival. Hun passer samtidig også skolen, hvor hun nu starter i 9. klasse. ”Det er min drøm det her, så det er ok at ha’ travlt indimellem”, siger Lærke, der fortæller, at hun allerede er booket til en tour med 48 shows i sommeren 2017.  

Sammen med sine to seje dansere, Nadia og Camilla, der ofte er med til at sætte ekstra fart og kulør på hendes shows, er Lærke igen klar til hen over efteråret og vinteren at komme rundt i landet igen og høre de mange glade børn skråle med på de kendte hits.

Åbningstider

Man-tor 10:00-17:30

Fredag 10:00-18:00

Lørdag  10:00-15:00*

Se listen med butikker

Top
Thrane.nu