Illusions - International magisk festival

En ny festival er under forberedelse i Horsens og den er ikke som de andre. Faktisk findes der ikke lignende i Skandinavien og alle sejl er sat til for at gøre det til en ny fast Horsens-tradition i uge 42, skolernes efterårsferie. 

Festivalen er døbt Illusions og omdrejningspunktet vil, som navnet antyder, være illusioner, tryllekunst, fingersnilde, forundring og magiske oplevelser for både voksne og børn. Nøje udvalgte magikere og artister er hyret ind fra hele verden til at optræde og forbløffe med shows og entreer i byens sale, i midtbyens gader, på restaurationer og steder, hvor man slet ikke forventer det.

Der vil også blive magiske kunstinstallationer, trylleskole, optiske synsbedrag og endda magi, der finder sted på folks egne mobiltelefoner. 

Målet er, at så mange som muligt af byens borgere bliver inddraget og oplever magi i forskellige forunderlige former. Det kunstneriske ambitionsniveau er højt, og der stiles både i indhold og markedsføring mod at tiltrække gæster fra hele landet.

Mange gode kræfter er involveret i at skabe denne nye unikke festival: City Horsens, Bytorv Horsens, Mærk Byen, Horsens Ny Teater, Kulturstationen og Skandinaviens største tryllebutik, der siden 1987 har haft base i Horsens: Pegani.

Med festivalen Illusions ønsker vi sammen at tilføje noget helt unikt til byens dna. Vi vil skabe smil og grin, måben og forbløffelse, hvordan-pokker-kan-det-mon-lade-sig-gøre-oplevelser og give alle chancen for at miste jordforbindelsen et kort øjeblik.