Fødevarer i balance

14. Juni

Danmark for målene - fødevarer i balance
 

Når temaet om fødevarer ruller ud kommer det til at handle om, hvordan vi kan være med til at gøre en forskel for vores egen sundhed og for en bæredygtig fremtid ved at lave små ændringer i hverdagen og i højere grad vælge lokale råvarer, sæsonens råvarer, økologi, kødfrie dage og begrænse madspil. Verdens økosystemer er under hårdt pres for at kunne følge med efterspørgslen i forhold til fødevarer især i den vestlige verden. Desuden ender alt for meget mad direkte i skraldespanden og mange mennesker er ikke ordentligt ernærede. Lokalt kan vi bidrage til at løse et globalt problem ved at begrænse madspild, begrænse mængden af kød, tænke over hvor vores fødevarer/råvarer kommer fra, om de er lokalt dyrkede eller økologiske, eller ved at tænke mere i sæsonens råvarer. 

Mød Anne Hjernøe
Anne Hjernøe er TV-kok og forfatter, bedre kendt som AnneMad. Anne gæster dagen hvor hun vil give inspiration til, hvordan vi kan støtte verdensmålene gennem det, vi spiser. 
 

Lad os sammen gøre verdensmål til hverdagsmål! 

Sted: Torvet v. Vor Frelsers Kirke 
Tidspunkt: 14. juni kl. 14.00-18.00

 

 

 

 

 

Top
Thrane.nu