Brandmand Sam

Oplev Brandmand Sam i et helt nyt og forrygende show!
26. august
 · 13.45

Det er første gang du kan møde Brandmand Sam levendegjort på scenen i et show, der byder på både underholdning og læring.

Scenen er brandstationen, fyldt med reb, brandslukkere og hvad der hører til livet på en rigtig brandstation. Kulisserne er super- flotte. Der er ikke sparet på rekvisitterne og det føles næsten, som træder man midt ind i TV-serien.

Alarmen lyder og vi inviteres vi indenfor i dette spændende univers, hvor showets vært byder velkommen. Brandmand Sam er jo altid, der hvor det sker. Altid parat til at hjælpe. En ægte og modig helt, som er elsket af sine trofaste seere. Brandmand Sams motto er sikkerhed frem for alt. Så sammen med showets vært guides vi igennem, hvad man gør, hvis der pludselig bliver brand.

  • Hvem ringer man til?
  • Hvad hvis det nu bare er en lille brand, hvad gør man så?

Børnene inviteres til at hjælpe med og det er der også god brug for, for showets vært er ikke lige så skarp på det med viden om brand. Så er det godt, at Brandmand Sam kan få hjælp af nogle kvikke børn. Faktisk er Brandmand Sam er så begejstret for børnenes hjælp, at han ender med at udnævne dem som en slags mini- brandmænd.

Efter showet kan der tages billeder og man kan komme op og hilse på Brandmand Sam. Gå ikke glip af dette nytænkende og anderledes sceneshow, der både byder på sjov, leg og læring.

 

Åbningstider

Man-tor 10:00-17:30

Fredag 10:00-18:00

Lørdag  10:00-15:00*

Se listen med butikker

Top
Thrane.nu