Årets spisested 2019

Spisekammeret
07. september

Årets spisested 2019

 

Kunderne har stemt på deres favorit spisested i perioden 18. september til 8. oktober. De 3 spisesteder, som lå i top-3 til Årets Spisested, har gået og ventet spændt på, hvem der var den endelige vinder.

Torsdag d. 7. november kunne spændingen endelig udløses under awardfesten Horsens Inspire, hvor BusinessHorsens og CityHorsens hyldede erhvervslivet.

 

Vinderen blev

Spisekammeret

Stort tillykke til vinderen!

 

Spisekammeret taler til hjertet hos alle med hang til fødevarer af høj kvalitet -og øje for økologi og dyrevelfærd.

Kombinationen af købmandsbutik og café i det horsensianske latinerkvarter -har i samspil med hyggestemning og en personlig og fagligt funderet betjening -skabt en forretning med sin helt egen personlighed. Det er de gamle dyder, der præger stedet, -hvor du kan glemme alt om take away, brunch og andre nymodens udtryk. - Her hedder det Ta’ mad med og Spisekammerets morgenmad. Spisekammerets morgenmad lokker med stempelkaffe, fisk, ost og æg, og lidt til den søde tand, - alt sammen frisklavet og lækkert. Spisekammerets ”Ta’ mad med” lokker både med tallerkenanretninger og frisksmurte sandwiches -med primært lokale og økologiske råvarer.

Find deres hjemmeside her

Se også...

City gavekort

CityHorsens gavekort - kan bruges i mere end 100 butikker, spisesteder samt oplevelser

Fantastisk gaveidé til fødselsdag, jubilæum, julegave og andre højtider. Gavekortet er simpelt at bruge, idet betaling sker via butikkernes dankortterminal og samme gavekort kan bruges til køb i flere butikker.
Gavekortet kan bruges i mere end 100 butikker i Horsens - se hvilke ved at klikke her.

Tjek din gavekort-saldo:
Du kan tjekke saldoen på dit gavekort ved at klikke her.

CityHorsens gavekortet kan købes hos følgende butikker:

  • Skoringen, Søndergade 16
  • Intersport, Torvet 8
  • Bilka Horsens, Høegh Guldbergs Gade 10
  • Photocare / Guldbech, Jessensgade 4
  • Horsens Folkeblad (receptionen), Søndergade 47

Danmarks hurtigste gave - Køb 24/7 - Levering på få sekunder

Køb gavekortet online og få gavebeviset med det samme.

Du køber gavekortbeviset ved at klikke her og så modtager du et gavekortbevis enten pr sms eller på mail med det samme. Print mailen eller send beskeden direkte videre til modtageren. Hurtigere kan det ikke blive.

Modtageren bytter blot gavekortbeviset til et fysisk CityHorsens gavekort hos én af vores 5 salgssteder. Gavekortet kan derefter indløses over flere gange og i flere butikker, indtil beløbet er opbrugt. Gavekortet gælder i 3 år.

Køb via EAN-nummer:

Ønsker du at bestille Citygavekort med betaling via EAN-nummer, bedes du sende en mail til:

Få tilsendt gavekort med posten: 

Bestil ét gavekort 
Bestil flere gavekort

Gebyr: 15 kr. pr. stk. inkl gaveæske
Gavekort afsendes med PostNord, som har en forsendelsestid på ca. 5-8 hverdage. Det er også muligt at vælge quickbrev med dag til dag levering (mandag-fredag). 

 

Top
Thrane.nu