Årets butik 2019

Paradis
07. september

Årets butik 2019

 

Kunderne har stemt på deres favorit butik i perioden 18. september til 8. oktober. De 3 butikker, som lå i top-3 til Årets Butik, gået og ventet spændt på, hvem der var den endelige vinder.

Torsdag d. 7. november kunne spændingen endelig udløses under awardfesten Horsens Inspire, hvor BusinessHorsens og CityHorsens hyldede erhvervslivet.

 

Vinderen blev

Paradis Is Horsens

Stort tillykke til vinderen!

 

Hos Paradis Is lever og ånder de for at give en fantastisk is-oplevelse til alle deres kunder.

Selvom Paradis is er landsdækkende, så er de den lokale passionerede is-butik, der brænder for at give den bedste is-oplevelse i Horsens. Oplevelser er nemlig en del af konceptet. Paradis Is i Horsens har samme ejer som i Juelsminde og i butikken og ønsket er, at give alle deres unikke gæster en is-oplevelse ud over det sædvanlige. Derudover arbejdes der hver dag hen imod at blive bæredygtige og miljøbevidste. Rejsen er lige startet, men de tror på at hvert lille skridt de tager, gør en forskel. Den altid passionerede ismester står nemlig hver dag meget tidligt op for at lave lækker friskrørt is til kunderne med mange forskellige smagsoplevelser. Alle råvarer er udvalgt med stor omhu. Så om du har lyst til is, shakes, varme drikke eller andre ting, så er Paradis Is det bedste sted at komme.

Find deres hjemmeside her

Se også...

City gavekort

CityHorsens gavekort - kan bruges i mere end 100 butikker, spisesteder samt oplevelser

Fantastisk gaveidé til fødselsdag, jubilæum, julegave og andre højtider. Gavekortet er simpelt at bruge, idet betaling sker via butikkernes dankortterminal og samme gavekort kan bruges til køb i flere butikker.
Gavekortet kan bruges i mere end 100 butikker i Horsens - se hvilke ved at klikke her.

Tjek din gavekort-saldo:
Du kan tjekke saldoen på dit gavekort ved at klikke her.

CityHorsens gavekortet kan købes hos følgende butikker:

  • Skoringen, Søndergade 16
  • Intersport, Torvet 8
  • Bilka Horsens, Høegh Guldbergs Gade 10
  • Photocare / Guldbech, Jessensgade 4
  • Horsens Folkeblad (receptionen), Søndergade 47

Danmarks hurtigste gave - Køb 24/7 - Levering på få sekunder

Køb gavekortet online og få gavebeviset med det samme.

Du køber gavekortbeviset ved at klikke her og så modtager du et gavekortbevis enten pr sms eller på mail med det samme. Print mailen eller send beskeden direkte videre til modtageren. Hurtigere kan det ikke blive.

Modtageren bytter blot gavekortbeviset til et fysisk CityHorsens gavekort hos én af vores 5 salgssteder. Gavekortet kan derefter indløses over flere gange og i flere butikker, indtil beløbet er opbrugt. Gavekortet gælder i 3 år.

Køb via EAN-nummer:

Ønsker du at bestille Citygavekort med betaling via EAN-nummer, bedes du sende en mail til:

Få tilsendt gavekort med posten: 

Bestil ét gavekort 
Bestil flere gavekort

Gebyr: 15 kr. pr. stk. inkl gaveæske
Gavekort afsendes med PostNord, som har en forsendelsestid på ca. 5-8 hverdage. Det er også muligt at vælge quickbrev med dag til dag levering (mandag-fredag). 

 

Top
Thrane.nu